ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με Webinar για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ξεκίνησαν οι δράσεις για το Περιβάλλον του ICF Greece Charter Chapter

10:32 - 28 Μαρ 2022 | Περιβάλλον
Με Webinar για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ξεκίνησαν οι δράσεις για το Περιβάλλον του ICF Greece Charter Chapter
Με πρωτοβουλία της νεοσύστατης Επιτροπής Περιβάλλοντος του ICF Greece Charter Chapter, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Μαρτίου, διαδικτυακή παρουσίαση/webinar με θέμα "Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης: ο δρόμος προς την αειφορία με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον", από την καθ. Μαρία Λεκάκου, Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Η Πρόεδρος του Chapter κα Ίρις Μπαλόγλου, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες αναφερόμενη στη βαρύτητα που το Σωματείο δίνει στο Περιβάλλον καθώς το έχει θέσει ως έναν από τους κύριους Πυλώνες δράσης του, στο πλαίσιο της Στρατηγικής για το 2022.

Μέλη και φίλοι του Chapter είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους Στόχους της Agenda 2030 των Ηνωμένων Εθνών και πώς αυτοί συνδέονται με την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Πολλές ήταν οι ερωτήσεις που τέθηκαν στην κα Λεκάκου, η οποία ενθάρρυνε τη συζήτηση και την ανταλλαγή σκέψεων και προβληματισμών πάνω στο θέμα. Έγινε φανερό ότι υπάρχει έντονη η επιθυμία για περισσότερη πληροφόρηση και γνώση καθώς και για ανταλλαγή ιδεών ώστε να φέρουμε το περιβάλλον στην coaching πρακτική αλλά και στην καθημερινότητα μας.

Αυτό τo Webinar αποτέλεσε την πρώτη ουσιαστικά δράση περιβαλλοντικής πληροφόρησης των μελών ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν άλλες πρωτοβουλίες ευαισθητοποίησης, όπως ομιλίες με ξένους προσκεκλημένους αλλά και δράσεις στο ύπαιθρο!

Το Webinar συντόνισε η υπεύθυνη της Επιτροπής Περιβάλλοντος κα Κριστιάνα Πρεκεζέ, η οποία ευχαρίστησε θερμά την κα Λεκάκου απευθύνοντας της ανοιχτή πρόσκληση για νέα διαδικτυακή συνάντηση στο μέλλον, με στόχο την περαιτέρω κατανόηση της αλληλεπίδρασης κοινωνίας, οικονομίας και περιβάλλοντος στον δρόμο για την αειφορία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.