• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
17:27 - 19 Μαρ 2007

Marfin/Egantia: Από το εξωτερικό η τάση στη Σοφοκλέους

Οι διεθνείς αγορές αναμένεται να δώσουν τον «τόνο» στη Σοφοκλέους κατά την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την εβδομαδιαία ανάλυση της Marfin/Egnatia. Αν και οι ελληνικές μετοχές συνεχίζουν να διαπραγματεύονται με μειωμένο ρίσκο, είναι πιθανές οι μεγάλες διακυμάνσεις βραχυπρόθεσμα.

Η Marfin/Egnatia επισημαίνει ότι παραμένουμε αγοραστές σε αδύναμες περιόδους, υπογραμμίζοντας ότι τα ισχυρά κέρδη ανά μετοχή των εταιρειών δεν αντανακλούν στις περισσότερες περιπτώσεις τις πραγματικές αποτιμήσεις των επιχειρήσεων.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρίσκονται αυτή την εβδομάδα τα αποτελέσματα του ΟΤΕ και του ΟΠΑΠ αλλά και η Investors’ Day της Eurobank.

Κορυφαίες επιλογές της Marfin/Egnatia αποτελούν η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank, η Τιτάν, η Jumbo, η ΓΕΚ και η Τέρνα.