• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:16 - 21 Σεπ 2016

Πήραν τις πινακίδες του Σταθάκη. Ε, και;

Το γύρω του διαδικτύου έκανε η είδηση της αφαίρεσης πινακίδων κυκλοφορίας από το όχημα του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη.

Κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου, το αυτοκίνητο του κ. Σταθάκη βρέθηκε παράνομα σταθμευμένο έξω από το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος επί της οδού Αμερικής. Εκείνη την ώρα η τροχαία απλώς έκανε τη δουλειά της. Προχώρησε σε αφαίρεση των πινακίδων κυκλοφορίας όσων οχημάτων ήταν σταθμευμένα παράνομα στην ευρύτερη περιοχή. Ένα εξ αυτών έτυχε να είναι και εκείνο του υπουργού Οικονομίας.

Γιατί αποτελεί είδηση ότι η τροχαία έκανε τη δουλειά της δεν το κατανοούμε. Ακόμη χειρότερο όμως είναι το γεγονός ότι ορισμένοι εντυπωσιάζονται όταν ο νόμος εφαρμόζεται σε βάρος μελών της κυβέρνησης.

Ενώ θα έπρεπε να είναι αυτονόητο.

Βέβαια μιλάμε για μια χώρα στην οποία πρώην υπουργός κυκλοφορούσε με πλαστές πινακίδες…

Χ.Α.