• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Μην χάσουμε το Μουντιάλ για τα προαπαιτούμενα...
06:49 - 22 Μάι 2018

Μην χάσουμε το Μουντιάλ για τα προαπαιτούμενα...

Το Μουντιάλ που έρχεται χρησιμοποίησε ως... κίνητρο προς τους υπουργούς του για να ολοκληρώσουν τα προαπαιτούμενα και να κλείσει επιτυχημένα η τέταρτη αξιολόγηση ο Αλέξης Τσίπρας.

Μετά το υπουργικό συμβούλιο, σε πηγαδάκι που είχε με δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός είπε με χιούμορ πως "πρέπει μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ να έχουμε τελειώσει".

Όταν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες τον ρώτησαν για τον τρόπο με τον οποίο θα ψηφιστούν τα μέτρα και αν θα πάνε στη Βουλή ο κ. Τσίπρας απάντησε: " Φέτος θα έχουμε θερινά". Τότε ένας από τους συντάκτες υπενθύμισε πως φέτος υπάρχει και το Μουντιάλ. "Σωστό" είπε ο Πρωθυπουργός και πρόσθεσε γελώντας: "Αρχίζει και νωρίς φέτος. Έχει τρία παιχνίδια την ημέρα. Πρέπει να έχουμε τελειώσει μέχρι τότε".

Το Μουντιάλ ξεκινά στις 15 Ιουνίου και η κυβέρνηση έχει στόχο να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο μέχρι τις 12 Ιουνίου.