Όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση της εταιρείς, η παραπάνω απόφαση εκτιμάται πως δεν θα επιδράσει σημαντικά στην οικονομική κατάσταση της εταιρείας.
Ως εκ τούτου η νέα μορφή του άρθρου 2 του καταστατικού έχει ως εξής:
Άρθρο 2
Σκοπός
1. Σκοπός της εταιρείας είναι:
α) Η παραγωγή και η εμπορία επίπλων πάσης φύσεως,
β) Η παραγωγή και η εμπορία διαχωριστικών στοιχείων, τοιχωμάτων και μονωτικών υλικών πάσης φύσεως.
γ) Η παραγωγή και η εμπορία μεταλλικών καλουπιών, προϊόντων χύτευσης και κατεργασίας αλουμινίου και προϊόντων επεξεργασίας φύλλων χάλυβος.
δ) Η παραγωγή και εκμετάλλευση ηλεκτρικής ενέργειας από μετατροπή ηλιακής ή αιολικής ενέργειας ή από άλλες ανανεώσιμες πηγές.
ε) Η κατασκευή, η εμπορία και η εγκατάσταση συστημάτων ή εξαρτημάτων για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από αιολική ενέργεια ή από άλλες ανανεώσιμες πηγές, ως και η παροχή υπηρεσιών οικονομικοτεχνικών μελετών, σχεδιασμού και υποστήριξης τέτοιων έργων
στ) Η εκτέλεση πάσης φύσεως εργασιών για την προβολή, προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της εταιρίας ή τρίτων.
2. Για την επίτευξη του σκοπού της η εταιρεία μπορεί:
Ι) Να συμμετέχει σε οποιαδήποτε επιχείρηση με όμοιο ή παρεμφερή σκοπό, οποιουδήποτε εταιρικού τύπου.
ΙΙ) Να συνεργάζεται με οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο με οποιοδήποτε τρόπο.
ΙΙΙ) Να ιδρύει υποκαταστήματα ή πρακτορεία ή γραφεία ή άλλες εταιρίες.
ΙV) Να αντιπροσωπεύει οποιαδήποτε επιχείρηση με όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.
V) Να δραστηριοποιείται και να ενεργεί ως άνω στην Ελλάδα και σε κάθε άλλη χώρα.
Ακόμη κατλα τη συνεδρίαση αποφασίσθηκε και παροχή αδείας για την σύναψη συμβάσεων ανάμεσα στην εταιρία και σε πρόσωπα, που εμπίπτουν στην κατηγορία του άρθρου 23α ΚΝ 2190/1920, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Ειδικότερα (2) δύο συμβάσεων που η εταιρία έχει συνάψει ήτοι: α) το από 10-6-2010 ιδιωτικό συμφωνητικό ανάθεσης ολοκλήρωσης κατασκευής του 2ου ορόφου κτιρίων γραφείων στις εταιρικές εγκαταστάσεις της Βι.Πε. Σερρών, και β) την από 1-7-2010 σύμβασης παροχής ανεξαρτήτων υπηρεσιών.
ως και δύο (2) συμβάσεων που η εταιριά θα συνάψει και αφορούν σε μίσθωση τμημάτων από στέγες των εταιρικών εγκαταστάσεων στην Βι.Πε. Σερρών, με σκοπό τα τελευταία να εγκαταστήσουν και λειτουργήσουν μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.