• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
16:19 - 06 Νοε 2009

Σχέδιο στρατηγικής για ενίσχυση κερδοφορίας και εσόδων στην Ασία από Deutsche Bank

Σχέδιο στρατηγικής τεσσάρων σημείων με στόχο την ενίσχυση της κερδοφορίας στη μονάδα εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής της Deutsche Bank, αλλά και την αύξηση των εσόδων στην Ασία, παρουσίασε στους εργαζόμενους ο CEO της γερμανικής τράπεζας Γιόζεφ ’κερμαν. Ο ίδιος τόνισε ότι η τράπεζα στοχεύει στην περαιτέρω στήριξη των μονάδων καταναλωτικής πίστης και της διαχείρισης ενεργητικού, με ταυτόχρονη διεύρυνση του ηγετικού της μεριδίου στην εγχώρια αγορά και μείωση των δαπανών της ως ποσοστό των εσόδων.

«Η Deutsche Bank έχει επιδείξει μεγάλες αντοχές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κρίσης και βγήκε από αυτή σχετικά κερδισμένη», δήλωσε ο ’κερμαν σε σημείωμα που απέστειλε στους εργαζόμενους της εταιρείας, ενώ πρόσθσε ότι «είμαστε και θα πρέπει να είμαστε όλοι περήφανοι για αυτό».

Τόνισε, δε, ότι «τώρα θα πρέπει να προχωρήσουμε, να προσαρμοστούμε στις νέες προκλήσεις και να επωφεληθούμε των ευκαιριών της νέας εποχής».

Οι μετοχές της έχουν ενισχυθεί από τις αρχές της χρονιάς κατά 73%, ενώ τώρα κινείται στο +1,3%.