• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Βρετανία: Νέος υπουργός Εμπορίου ο Γκρεγκ Χαντς
09:38 - 10 Οκτ 2022

Βρετανία: Νέος υπουργός Εμπορίου ο Γκρεγκ Χαντς

Ο Γκρεγκ Χαντς είναι ο νέος υπουργός Εμπορίου στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της πρωθυπουργού Λιζ Τρας.

«Είναι τιμή και μεγάλο προνόμιο να συμμετέχω στην κυβέρνηση της Αυτού Μεγαλειότητος», ανέφερε ο Βρετανός βουλευτής σε ανάρτησή του στο Twitter μετά τον διορισμό του.

Η κίνηση ακολουθεί την αποπομπή του Κόνορ Μπερνς από τη θέση του υφυπουργού Εμπορίου την Παρασκευή, αλλά και την αποβολή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Συντηρητικού Κόμματος, έπειτα «από μία καταγγελία για σοβαρή ανάρμοστη συμπεριφορά», όπως σημειώνεται, στη διάρκεια του ετήσιου συνεδρίου του κόμματος την προηγούμενη εβδομάδα.

Στο παρελθόν ο Χαντς ήταν για περισσότερο από έναν χρόνο, υπουργός αρμόδιος για την Επιχειρηματικότητα, την Ενέργεια και τη Βιομηχανική Στρατηγική.

Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2022 - 09:53