• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
«Βέτο» Twitter σε διαφημίσεις από τα ρωσικά RT και Sputnik
20:04 - 26 Οκτ 2017

«Βέτο» Twitter σε διαφημίσεις από τα ρωσικά RT και Sputnik

To Twitter δεν θα επιτρέπει να αγοράζουν διαφημιστικό χώρο του τα δύο μεγαλύτερα ρωσικά κρατικά διεθνή μέση ενημέρωσης, RT και Sputnik, λόγω της φερόμενης ως ρωσικής παρέμβασης στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2016.

Η απαγόρευση στη διαφήμιση του Russia Today (RT) και του Sputnik και όλων των συνδεόμενων με αυτά λογαριασμών ενεργοποιήθηκε «άμεσα», χωρίς μεταβατική περίοδο.

Οι αμερικανικές αρχές θεωρούν τα δύο μέσα εντελώς ελεγχόμενα από το Κρεμλίνο και μέσα κρατικής ρωσικής προπαγάνδας.

Η Ρωσία, επισήμως, έχει αρνηθεί κάθε προσπάθεια να επηρεάσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2016 στις ΗΠΑ, αν και κατηγορείται ευρέως ότι άσκησε επιρροή με στόχο την εκλογή του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου, νυν προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.