• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Το σχέδιο για να αποφευχθούν lockdown στα σχολεία
08:08 - 31 Αυγ 2021

Το σχέδιο για να αποφευχθούν lockdown στα σχολεία

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Άλλο μοντέλο σε σχέση με πέρσι για το κλείσιμο τμημάτων σε σχολεία λόγω κρουσμάτων κορονοϊού, προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Όπως είπε, έχουμε τους εμβολιασμούς και δεν θα κρίνουν οριζόντια τα τμήματα. «Θα παραμένουν ανοιχτά και θα αυξάνουμε τα τεστ» είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

Η Νίκη Κεραμέως, επεσήμανε πως φέτος δεν θα υπάρξει γενικό «λουκέτο» στα σχολεία εάν υπάρξουν κρούσματα κορονοϊού. Φέτος, σε σχέση με πέρσι, όπως είπε η υπουργός Παιδείας, έχουμε τους εμβολιασμούς και δεν θα κρίνουν οριζόντια τα τμήματα. «Θα παραμένουν ανοιχτά και θα αυξάνουμε τα τεστ» σημείωσε μιλώντας στον Alpha.

Η υπουργός Παιδείας επισήμανε πως στις 13 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι για τα σχολεία και ήδη το 80% των εκπαιδευτικών είναι εμβολιασμένο και ένα άλλο 10% έχει αποκτήσει φυσική ανοσία.