• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Παυλάκης: Φοβάμαι για αλαλούμ στα κέντρα διασκέδασης
08:18 - 07 Οκτ 2021

Παυλάκης: Φοβάμαι για αλαλούμ στα κέντρα διασκέδασης

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Την ανησυχία του μετά και το καθεστώς ελευθερίας για τους ανεμβολίαστους που ανακοινώθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης.

«Φοβάμαι ότι με το επίπεδο επιτήρησης που υπάρχει στα κέντρα διασκέδασης αν παραμείνουν ανοιχτά όλη νύχτα θα επικρατήσει αλαλούμ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα.

Ο κ. Παυλάκης παράλληλα τόνισε πως με 40% ανεμβολίαστους στην Ελλάδα «δεν υπάρχει φοβερή προστασία», ενώ εκτίμησε πως ο χειμώνας χωρίς εμβολιασμούς και μάσκες αναμένεται δύσκολος.

Δεν έκρυψε μάλιστα τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση απέσυρε από το τραπέζι των μέτρων τα τοπικά λοκντάνουν: «Το να διακυρήσεις ότι δεν θα γίνουν λοκντάουν είναι μονομερής αποκλεισμός, να μην επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος και μετά ζητάμε συγγνώμη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε κάθε περίπτωση ο γιατρός επισήμανε ότι είναι πρόωρο να μιλάμε για το τέλος της πανδημίας ενώ έχουμε καθημερινά 2-3 χιλιάδες κρούσματα και 30 θανάτους, λέγοντας ότι «ο τερματοφύλακας δεν λέει ότι έσωσε δυο γκολ και επομένως πάει να ξεκουραστεί, πρέπει πρώτα να λήξει το ματς».

Τελευταία τροποποίηση στις 07/10/2021 - 10:53