• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τρία παιδιά τραυματίστηκαν από βεγγαλικά σε Αγκίστρι, Σύμη και Ρόδο
10:50 - 16 Απρ 2023

Τρία παιδιά τραυματίστηκαν από βεγγαλικά σε Αγκίστρι, Σύμη και Ρόδο

Τρία παιδιά τραυματίστηκαν βαριά από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης, δύο εκ των οποίων υπέστησαν ακρωτηριασμό δακτύλων τους.

Στο Αγκίστρι, ένα 14χρονο αγόρι από υπέστη πολλαπλά εγκαύματα και ακρωτηριασμό δακτύλων στο αριστερό χέρι από κροτίδα. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον νοσηλεύεται στην πλαστική χειρουργική του νοσοκομείου. Το χειρουργείο πήγε καλά και το παιδί είναι κατά τα άλλα καλά στην υγεία του.

Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε μετά από αεροδιακομιδή ένα 13χρονο αγόρι από τη Σύμη που υπέστη μερικό ακρωτηριασμό δαχτύλων στο δεξί χέρι και τραύμα στο πρόσωπο από κροτίδα και αναμένεται να χειρουργηθεί τις επόμενες ώρες. Την ώρα της Ανάστασης, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και γύρω στις 2 τα ξημερώματα πήγε ελικόπτερο στο νησί και από εκεί με μια μικρή στάση στη Κω, ο 13χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Στη Ρόδο ένα 7χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο νοσοκομείο του νησιού όταν άγνωστοι πέταξαν βεγγαλικά με αποτέλεσμα να προκληθεί φωτιά στο χωριό Μαλώνα.

Ατυχήματα με βεγγαλικά έγιναν ακόμα στο Λεωνίδιο Αρκαδίας με 4 τραυματίες που επιχείρησαν να πυροδοτήσουν βεγγαλικά και στην Κρήτη όπου κάηκαν 4 αυτοκίνητα. Οι 4 νεαροί άνδρες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Λεωνιδίου για τις πρώτες βοήθειες. Οι δύο από αυτούς διακομίστηκαν στην Τρίπολη αφού φέρουν εγκαύματα στα χέρια και το στήθος.

Τελευταία τροποποίηση στις 16/04/2023 - 11:19