• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Στις 27/6 η απολογία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα
17:26 - 19 Ιουν 2024

Στις 27/6 η απολογία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα

Η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι τις 27 Ιουνίου για να απολογηθεί, μετά την κατηγορία που της επιβλήθηκε για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή από την εισαγγελία.

Σύμφωνα με τη μήνυση, η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου, κατηγορείται για διατάραξη της οικιακής ειρήνης, παράνομη βία, εξύβριση και απειλή, με ηθικό αυτουργό τον ποινικολόγο, καθώς το βράδυ της Τρίτης πήγε στο σπίτι που μένει η κυρία Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα με εκείνη να ενεργοποιεί το panic button.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έστειλε αντίγραφα της δικογραφίας στην Εισαγγελία Εφετών για τις περαιτέρω ενέργειές της για τον μηνυόμενο δικηγόρο, συνεργάτη του κ. Λύτρα μετά την προσαγωγή του από τους αστυνομικούς, όπως και στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα προκειμένου να αποφανθεί εάν παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι που είχαν επιβληθεί στον κ .Λύτρα.

Σε θετική περίπτωση θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του ποινικολόγου.

Την ίδια ώρα, ο Απόστολος Λύτρας, που αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου, για παραβίαση των περιοριστικών όρων, παραμένει...άφαντος.

Τελευταία τροποποίηση στις 19/06/2024 - 18:37