• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:24 - 02 Ιουν 2014

Μία θέση στην κρουαζιέρα για τα νησιωτικά προϊόντα στα Ποσειδώνια 2014

Τα προϊόντα που παράγονται σε τοπικό επίπεδο προβάλλουν στη φετινή διοργάνωση της ναυτιλιακής έκθεσης των Ποσειδωνίων τα νησιωτικά Επιμελητήρια της χώρας, κατά τις ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης, από 2 έως 6 Ιουνίου. Στόχος είναι να ανοίξει ο δρόμος για τη διάθεση των προϊόντων αυτών σε κρουαζιερόπλοια και ποντοπόρα πλοία.

Greek-Products

Πίσω από τη συμμετοχή των Επιμελητηρίων βρίσκεται ο Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) καθώς και τα Επιμελητήρια-μέλη του, οι οποίοι ανέλαβαν την προβολή των παραδοσιακών προϊόντων που παράγει η νησιωτική Ελλάδα σε περίπτερο 40 τ.μ.

Στα προϊόντα αυτά περιλαμβάνεται το κρασί, το τσίπουρο, λικέρ, ελιές, τυροκομικά, μαστίχα Χίου, χυμοί, μέλι, γλυκά, ζυμαρικά, ξηρά σύκα, φυστίκι Αίγινας κτλ.

Η ιδέα της συμμετοχής ανήκει στον εφοπλιστή καπετάν Παναγιώτη Τσάκο, και πραγματοποιήθηκε χάρη στις προσπάθειες του προέδρου του ΕΒΕ Πειραιώς, κ. Β. Κορκίδη, ο οποίος εξασφάλισε δωρεάν το χώρο και το Επιμελητήριό του, το οποίο ανέλαβε τα έξοδα κατασκευής και διαμόρφωσης του περιπτέρου.

Τελευταία τροποποίηση στις 02/06/2014 - 11:35