Θα ακολουθήσουν οι εξής εκδηλώσεις:
- Dr. Peter Senge «Leadership and Organizational Learning to Build a Sustainable Future», 18/04/2008 - Κέντρο Τεχνών στο ACS
- Dr. Philip Kotler «Winning Marketing Strategies: How to Compete and Win in the Global Marketplace», 25/06/2008
- Dr. Stephen Covey «The 7 Habits of Highly Effective People: Great Leaders, Great Teams, Great Results», 22/10/2008
Το «Reporer.gr» είναι χορηγός επικοινωνίας σε όλες τις εκδηλώσεις της ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ.
Για πρώτη φορά στην Αθήνα ο Dr. Ken Blanchard
Ο κορυφαίος παγκοσμίως συγγραφέας, δάσκαλος και στοχαστής του μάνατζμεντ, Dr. Ken Blanchard, σε μία μοναδική ολοήμερη εκπαιδευτική εκδήλωση, παρουσίασε τους τρόπους με τους οποίους ένας ηγέτης οφείλει να καθοδηγεί τους ανθρώπους του και να υπερβαίνει ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό προκειμένου να δημιουργήσει έναν οργανισμό υψηλής απόδοσης. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στο Κέντρο Τεχνών στο ACS και σε αυτήν συμμετείχαν περισσότερα από 500 άτομα, στην πλειοψηφία τους ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων.
Τον σπουδαίο ξένο ειδικό προλόγισε και παρουσίασε στους συμμετέχοντες ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητής κύριος Γρηγόρης Πραστάκος. Στη συνέχεια ο Πρέσβης των ΗΠA στην Ελλάδα, κύριος Daniel Speckhard, αφού απηύθυνε χαιρετισμό προς το ακροατήριο, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Ημερίδας.
Η Ημερίδα αυτή ήταν η πρώτη από μία σειρά μεγάλων εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με την επωνυμία Great Speakers Series, τις οποίες η ΠΡΟΘΕΣΗ Α.Ε. έχει ετοιμάσει για το 2008.
Ο Dr. Blanchard χαρακτηρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο διορατικά, δυναμικά και παθιασμένα άτομα στο χώρο των επιχειρήσεων. Από το θρυλικό του best-seller The One Minute Manager



