• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:42 - 05 Φεβ 2013

Στην Αθήνα το IATA Load Control and Aircraft Movement 2013 meeting

Στην Αθήνα  θα γίνει η εαρινή συνάντηση της ομάδας εργασίας της ΙΑΤΑ  που ασχολείται με θέματα Load Control and Aircraft Movement(LCAM).

Με την διοργάνωση από την Olympic Handling τα μέλη της ομάδας εργασίας που είναι ειδικοί σε επιχειρησιακά θέματα θα συναντηθούν στην Αθήνα, από τις 5 έως τις 7 Φεβρουαρίου, να συζητήσουν και να αναπτύξουν καινοτόμες τεχνικές και διαδικασίες στους τομείς του ελέγχου των φορτίων και κίνησης των αεροσκαφών.

Η IATA LCAM αναφέρεται στο Ground Handling Council (GHC) και είναι μια πολυδιάστατη ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από ειδικούς σε θέματα ελέγχου φορτίου αεροσκαφών, από αεροπορικές εταιρείες μέλη της ΙΑΤΑ και από εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης .Το πεδίο εφαρμογής των εργασιών της ομάδας επικεντρώνεται στην αναγνώριση των στρατηγικών για τις διαδικασίες ελέγχου φορτίου και κίνησης αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων και των xml μηνυμάτων.
Η ίδια ομάδα αναλαμβάνει επίσης την συνεχή αναθεώρηση, την ανάπτυξη και βελτίωση του σχετικού περιεχομένου στο εγχειρίδια της ΙΑΤΑ Airport Handling Manual(AHM) και IATA Ground Operations Manual (IGOM).