• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:43 - 24 Σεπ 2009

Vivartia: Ικανοποιημένη από την απόφαση του ΥΠΑΝ

Την ικανοποίησή της σχετικά με την απόφαση του Υφυπουργού Ανάπτυξης να ανακαλέσει την δίμηνη παράταση στις γαλακτοβιομηχανίες για την αναγραφή στη συσκευασία της προέλευσης του γάλακτος που χρησιμοποιείται, εκφράζει η Vivartia.

Σε σχετική ανακοίνωσή της, δηλώνει ότι «τόσο ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας, όσο και εμείς, έχουμε κατ΄ επανάληψη τονίσει ότι η προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή προς το ελληνικό φρέσκο γάλα θα δώσει την απαραίτητη ώθηση ώστε ν’ αυξηθεί η παραγωγή του φρέσκου γάλακτος προς όφελος των Ελλήνων κτηνοτρόφων, αλλά και των γαλακτοβιομηχανιών, όπως εμείς, που προτιμάμε να χρησιμοποιούμε το ελληνικό φρέσκο γάλα, επειδή πιστεύουμε στην υπέρτερη θρεπτική του αξία σε σχέση με το εισαγόμενο γάλα υψηλής παστερίωσης».

Προσθέτει, δε, ότι «είναι εντελώς απαραίτητο να μπορεί ο καταναλωτής να βλέπει στη συσκευασία αν ένα γάλα είναι ελληνικό φρέσκο ή όχι».