• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Την Τετάρτη η τοποθέτηση του ΤΧΣ για την Εθνική
21:49 - 08 Νοε 2016

Την Τετάρτη η τοποθέτηση του ΤΧΣ για την Εθνική

Την Τετάρτη θα ανακοινώσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τις αποφάσεις του για την Εθνική Τράπεζα, έπειτα από την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΤΧΣ, παρατείνοντας έτσι την αγωνία για το ποια θα είναι η εξέλιξη της διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.

«To Ταμείο θα προβεί σε ανακοίνωση των αποφάσεών του αύριο μετά το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι το ΤΧΣ εμφανίζεται πολύ ενοχλημένο για το ότι δεν επιλέχθηκε ο «εκλεκτός» του Δ. Τσιτσιράγκος για τη θέση του προέδρου και αντ' αυτού ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής υπέρ του Π. Θωμόπουλου.

Διαβάστε σχετικά: Κυβέρνηση: Ουδεμία ανάμιξη έχουμε στην επιλογή προέδρου της ΕΤΕ

Τελευταία τροποποίηση στις 08/11/2016 - 21:56