• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:36 - 23 Οκτ 2007

Εθνική: Παρουσιάσεις στην Ν. Υόρκη με τη Citigroup

Υπό την αιγίδα της Citigroup η διοίκηση της Εθνικής τράπεζας προχωράει σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο για την συγκυρία road show στην Νέα Υόρκη με στόχο να προσελκύσει αμερικανικά κεφάλαια στο μετοχικό της κεφάλαιο και να αυξήσει την κεφαλαιοποίηση της. Οι παρουσιάσεις είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν σήμερα και να ολοκληρωθούν την Πέμπτη.

Η διοίκηση της Εθνικής θα έχει την δυνατότητα να παρουσιάσειτους στόχους και τις προοπτικές της τράπεζας στην Ελλάδα και το εξωτερικό με απώτερο στόχο να αυξήσει την συμμετοχή των ξένων στο μετοχικό κεφάλαιο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ξένοι κατέχουν το 51% με 52% της Εθνικής τράπεζας και μεσοπρόθεσμος στόχος είναι το ποσοστό αυτό να αυξηθεί προς το 55% και παράλληλα να τοποθετηθούν πιο μακροπρόθεσμοι επενδυτές στο μετοχικό κεφάλαιο.

Π. Λεωτσάκος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.