Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Ραφήνας, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, τη στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και τον λιμενάρχη, συζητήθηκαν ρυθμίσεις για τις αφίξεις, τις αναχωρήσεις και τις διανυκτερεύσεις πλοίων, με βάση τη χωρητικότητα του λιμανιού και τη ρυμοτομία της πόλης.
Θα ακολουθήσει συνάντηση με εκπροσώπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών, με στόχο την εξεύρεση συγκεκριμένων λύσεων για την αποσυμφόρηση του λιμανιού και της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Ο Βασίλης Κικίλιας αναφέρει σε ανάρτηση του στο Χ: «Το καλοκαίρι δεσμεύτηκα ότι μετά την τουριστική περίοδο θα ξεκινήσουμε διάλογο για το μέλλον του λιμανιού της Ραφήνας ακούγοντας την τοπική κοινωνία. Αυτή τη δέσμευση κάνουμε πράξη. Με τη Δήμαρχο Ραφήνας, Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Ρ., τη στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος και τον Λιμενάρχη Ραφήνας συζητήσαμε ρυθμίσεις αφίξεων, αναχωρήσεων και διανυκτερεύσεων πλοίων, με βάση τη χωρητικότητα του λιμανιού και τη ρυμοτομία της πόλης. Ακολουθεί συνάντηση με εκπροσώπους των ακτοπλοϊκών εταιρειών. Στόχος μας είναι να δώσουμε συγκεκριμένες λύσεις για την αποσυμφόρηση του λιμανιού και της πόλης που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ραφήνας».
{https://x.com/Vkikilias/status/2113882815330730493}



