15:39 - 16 Ιουν 2011

Παμπούκης: "Μέχρι τα τέλη Ιουνίου η πρόσκληση ενδιαφέροντος για το Ελληνικό"

Εντός των επόμενων 10-15 ημερών θα υπάρξει πρόσκληση ενδιαφέροντος μη διαγωνιστικού χαρακτήρα για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης. Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ο κ. Παμπούκης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Κατάρ τόνισε όμως πως παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.
Εντός των επόμενων 10-15 ημερών θα υπάρξει πρόσκληση ενδιαφέροντος μη διαγωνιστικού χαρακτήρα για την αξιοποίηση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.

Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ο κ. Παμπούκης επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Κατάρ τόνισε όμως πως παραμένει σε φιλολογικό επίπεδο.