• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:27 - 22 Αυγ 2006

Συνάντηση Αλογοσκούφη-Ζαγορίτη

Συνάντηση με το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Ζαγορίτη είχε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν σε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της οικονομίας και για την πορεία υλοποίησης της οικονομικής πολιτικής.

«Εχουμε δώσει έμφαση στην ήπια δημοσιονομική προσαρμογή για να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα του παρελθόντος. Ήδη, τα αποτελέσματα της πολιτικής αυτής,μας επιτρέπουν να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι», δήλωσε ο κ. Αλογοσκούφης. Και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

Από την πλευρά του, ο κ. Ζαγορίτης δήλωσε: «Θέλουμε να εξαντληθούν - και από ό,τι φαίνεται εξαντλούνται - όλα τα περιθώρια για την ενίσχυση, ιδίως των οικονομικά ασθενέστερωνομάδων, όπως είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ ή το ΕΚΑΣ που μόνον αυτό περιλαμβάνει 800.000 ανθρώπους. Θεωρούμε, επίσης, πολύ θετικές τις φορολογικές ελαφρύνσεις, τη μείωση της φορολογίας».