• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:04 - 25 Ιουλ 2012

H τρόικα θα φύγει για να ξανάρθει τονΣεπτέμβριο

Η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σεπτέμβριο προκειμένου να οριστικοποιήσει την έκθεση της για την εφαρμογή των συμφωνηθέντων μεταρρυθμίσεων, είπε την Τετάρτη η Κομισιόν.


Εκπρόσωποι της τρόικα έφτασαν στην Αθήνα την Τρίτη και θα ολοκληρώσουν την πρώτη φάση της επίσκεψής τους στις αρχές Αυγούστου.

"Η τρόικα θα επιστρέψει στην Αθήνα το Σεπτέμβριο και μόνο τότε θα οριστικοποιήσει την τελική αξιολόγησή της για την εφαρμογή του προγράμματος. Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα πριν", είπε εκπρόσωπος της Κομισιόν Antoine Colombani σε ενημέρωση τύπου.

Πρόσθεσε πως έως τότε, η ευρωζώνη και η Ελλάδα θα πρέπει να βρουν ενδιάμεσο τρόπο να καλύψουν τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας για τον Αύγουστο. Δεν προσδιόρισε, ωστόσο, το πώς ακριβώς θα συμβεί αυτό.

Τελευταία τροποποίηση στις 25/07/2012 - 15:10