• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
17:48 - 31 Δεκ 2012

Μανιτάκης: Η πολιτική μας δεν προβλέπει απολύσεις στο Δημόσιο

Διαβεβαιώσεις, για άλλη μια φορά, ότι η πολιτική της κυβέρνησης δεν προβλέπει απολύσεις στο Δημόσιο παρείχε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης.

«Δεν έχουμε ούτε είχαμε πολιτική απολύσεων. Το 2013 θα είναι χρονιά αξιολογήσεων» υποστήριξε ο κ.Μανιτάκης, ο οποίος πρόσθεσε: «Έχουν καταγραφεί οι άμεσες λειτουργικές ανάγκες των δημόσιων υπηρεσιών προκειμένου να αναδιαρθρώσουμε τη Δημόσια Διοίκηση, να την κάνουμε πιο οικονομική και κυρίως πιο αποδοτική αλλά και φιλική προς τον πολίτη. Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, να αποκτήσει επιτέλους η Δημόσια Διοίκηση αυτό που της αξίζει, μια ριζική ανανέωση. Προσωπικά ο πρωθυπουργός, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η κυβερνώσα πλειοψηφία δουλεύουμε πυρετωδώς, με σύστημα, μέθοδο, αποφασιστικότητα και εμμονή στους στόχους, ώστε να αναδιαρθρώσουμε ριζικά τη Δημόσια Διοίκηση, ο δημόσιος υπάλληλος να αποκτήσει πίστη και εμπιστοσύνη στο λειτούργημά του, η Δημόσια Διοίκηση να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και αυτό θα το πετύχουμε με τη μέθοδο της αξιολόγησης υπηρεσιών και της αξιολόγησης των ικανοτήτων του προσωπικού».

Οι δηλώσεις του κ.Μανιτάκη έγιναν κατόπιν συνάντησης που είχε με τον υπ.Μακεδονίας-Θράκης, Θ.Καράογλου, με τον οποίο συζήτησε την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη.