• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΣΒΑΠ: Συμφωνία για να αποφύγουμε την τραγωδία
13:57 - 09 Ιουλ 2015

ΣΒΑΠ: Συμφωνία για να αποφύγουμε την τραγωδία

Πλήρες αδιέξοδο στην βιομηχανική παραγωγή και αδυναμία εκπλήρωσης υποχρεώσεων όχι μόνο σε φόρους, εισφορές και δάνεια αλλά και σε ανειλημμένες υποχρεώσεις, αν δεν υπάρξει συμφωνία ώστε να αποκατασταθεί έστω και στο ελάχιστο η λειτουργία της αγοράς, διαπίστωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του ΣΒΑΠ υπό την προεδρία του κ. Δημήτρη Μαθιού, όπου τα μέλη αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην οικονομία τονίστηκε ότι οι ώρες που περνάει η παραγωγή είναι τραγικές, ενώ η επιχειρηματική κοινότητα είναι πλέον σε κατάσταση αγωνίας και συναγερμού.

Το Δ.Σ. του ΣΒΑΠ κατέληξε ότι η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί το ιστορικό αδιέξοδο και να οδηγηθεί σε συμφωνία για να αποφύγουμε ανεπανόρθωτες καταστροφές στην χώρα με απρόβλεπτες προεκτάσεις.