Ο κ. Φώλιας ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για την πρόοδο της προετοιμασίας των εγκαινίων, καθώς και για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του στη Μόσχα, από την οποία επέστρεψε την Παρασκευή.
Ερωτηθείς αν υπάρχει εμπλοκή σχετικά με τον πετρελαιαγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη, ο κ. Φώλιας τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, αντιθέτως «υπήρξε ένα εξαιρετικό πνεύμα στις συναντήσεις με τους ομολόγους μου στη Μόσχα και όλα βαίνουν καλώς» τόνισε.
Ο υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι ήταν η πρώτη φορά που συναντά τους ομολόγους του, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και πως στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η προσήλωση όλων στην όσο το δυνατόν γρηγορότερη υλοποίηση όλων όσων έχουν σχεδιαστεί.
Επίσης, ο κ. Φώλιας ανέφερε ότι ενημέρωσε τον κ. Καραμανλή για διάφορα θέματα της αρμοδιότητας του υπουργείου Ανάπτυξης, απαντώντας δε σε ερώτηση για τις οδηγίες που του έδωσε ο πρωθυπουργός είπε: «Εντατικοποίηση των προσπαθειών για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».



