Άμεση προτεραιότητα για την Κυβέρνηση είναι να σωθεί η οικονομία επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Υπουργικό Συμβούλιο, όπου συζητήθηκε το φορολογικό νομοσχέδιο. Όπως υπογράμμισε ο κ. Παπανδρέου, βασική επιδίωξη είναι τόσο η μείωση του χρέους και η εφαρμογή αναπτυξιακών μέτρων όσο και δίκαιες λύσεις που θα προστατέψουν στο μέτρο του δυνατού, όπως είπε χαρακτηριστικά τους ασθενέστερους.
Ο Πρωθυπουργός, απέδωσε εν πολλοίς την σημερινή κατάσταση σε εγκληματικές παραλείψεις και πολιτικές της ΝΔ, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι σήμερα η χώρα είναι θύμα κερδοσκοπικών επιθέσεων.
Τέλος αναφέρθηκε και στις θεσμικές αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση, τονίζοντας ότι δεν έχουν μεγάλο κόστος και οδηγούν σε βελτίωση των υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης
Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2010 - 16:00