• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:15 - 12 Απρ 2011

Μαραθώνιος συνεδριάσεων με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ για τα νομοσχέδια

Μετά τις ισχυρές αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια της ενημέρωσής τους για το νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, η κυβέρνηση έλαβε το μήνυμα και προσπαθεί να εκτονώσει την ένταση που έχει δημιουργηθεί. Από νωρίς την Τρίτη οι υπουργοί παρουσιάζουν και συζητούν τα νομοσχέδιά τους με τα μέλη των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας του κόμματος. Οι συνεδριάσεις θα διαρκέσουν έως αργά το βράδυ.

Προηγείται η συνεδρίαση του ΚΤΕ Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ώστε οι βουλευτές-μέλη του να ενημερωθούν από τον αρμόδιο υπουργό για την πολιτική πρωτοβουλία του υπουργείου του.
Ακολουθούν οι ΚΤΕ Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού, Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Προστασίας του Πολίτη, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Υποδομών και Μεταφορών και Δικτύων, Εθνικής Αμυνας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.