• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Bild: Η Αθήνα θα κομίσει λίστα ή θα συνεχίσει το πόκερ;
12:01 - 01 Μάι 2015

Bild: Η Αθήνα θα κομίσει λίστα ή θα συνεχίσει το πόκερ;

Η ελληνική πλευρά δεν διατίθεται να προχωρήσει σε περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, σε περίπτωση που η Ευρώπη δεν σκοπεύει να χαλαρώσει τους κανόνες και να αξιολογήσει τις αποφάσεις της για την χρηματοδότηση των ελληνικών τραπεζών, αναφέρει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα «Bild», σχολιάζοντας για ακόμη μια φορά τις εξελίξεις όσον αφορά στη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές.

«Θα κομίσει ο Ελληνας πρωθυπουργός μια ολοκληρωμένη λίστα μεταρρυθμίσεων στους εταίρους ή λέτε να συνεχίσει το πόκερ κι άλλο;», διερωτάται η εφημερίδα η οποία στο άρθρο της επικαλείται κυβερνητικές πηγές,  σημειώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ζητήσει από την ΕΚΤ τη χαλάρωση στους κανόνες για τα λεγόμενα «T-Bills» - ένα είδος εντόκων κρατικών γραμματίων που έχουν αγοραστεί από τις ελληνικές τράπεζες.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Bild», έμπιστο πρόσωπο του πρωθυπουργού φέρεται να δήλωσε στην εφημερίδα: Αν αυτοί οι κανόνες δεν χαλαρώσουν, από πλευράς μας δεν πρόκειται να υπάρξουν περισσότερες μεταρρυθμίσεις».

Τελευταία τροποποίηση στις 01/05/2015 - 12:17