• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΝΔ: Δίνουν τη δυνατότητα επιστροφής επιόρκων
20:12 - 13 Δεκ 2016

ΝΔ: Δίνουν τη δυνατότητα επιστροφής επιόρκων

"Ας καταλάβει επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ ότι εκτεθειμένες – και στη δημόσια διοίκηση – είναι οι δικές τους επιλογές", υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς.

"Είναι, άλλωστε, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ξεκίνησε τον έλεγχο γνησιότητας των πτυχίων, αλλά και των εγγράφων των υπηρεσιακών φακέλων των δημοσίων υπαλλήλων. Και είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που όχι μόνο σταμάτησε τον έλεγχο, αλλά έδωσε ταυτόχρονα και τη δυνατότητα σε επίορκους υπαλλήλους να επιστρέψουν στις θέσεις τους", αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ και προσθέτει:

"Αν στον ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκαν το λάθος τους, ας συνεχίσουν τους ελέγχους γνησιότητας όλων των δικαιολογητικών των υπαλλήλων του Δημοσίου, που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε ξεκινήσει.

Είναι ο μόνος τρόπος να δείξουν ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα για τους φακέλους κομματικών φίλων και συγγενών, που καθημερινά διορίζουν".