• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Γεωργιάδης για ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα έπαιξε σωστά τα χαρτιά της
11:52 - 14 Σεπ 2020

Γεωργιάδης για ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα έπαιξε σωστά τα χαρτιά της

Στην εκτίμηση ότι υπάρχει πολύ καλή οργάνωση στο άνοιγμα των σχολείων προχώρησε ο Αδωνις Γεωργιάδης, που παράλληλα εκτίμησε πως η Ελλάδα κερδίζει τη διπλωματική "μάχη" έναντι της Τουρκίας.

Μιλώντας στο Mega, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι η Ελλάδα έχει επιδείξει πολύ καλύτερη αντιμετώπιση συνολικά στη διαχείριση της πανδημίας και υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση πήρε απόφαση για 15 χιλιάδες προσλήψεις στον στρατό και 6 χιλιάδες στο ΕΣΥ.

Παράλληλα, ο Αδωνις Γεωργιάδης σημείωσε ότι λαμβάνονται αποφάσεις για μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών αλλά και μετάθεση των χρεών από φόρους.

Υπογραμμίζοντας τη δυσκολία πρόσληψης επιπλέον εκπαιδευτικών ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι δεν υπάρχει «λεφτόδεντρο» και πρόσθεσε: «Παίρνουμε ρεαλιστικές αποφάσεις, μέσα στα όρια αντοχής της Ελλάδας».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, ο Αδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε ότι υπάρχει μεγάλη αναδίπλωση της Τουρκίας. «Η Ελλάδα έπαιξε σωστά τα χαρτιά της και δημιούργησε σωστές συμμαχίες» είπε ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με την επιστροφή του Ορούτς Ρέις στην Αττάλεια.