• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Η Καρυστιανού διαψεύδει τις φήμες ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές
10:26 - 03 Νοε 2026

Η Καρυστιανού διαψεύδει τις φήμες ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

Η Μαρία Καρυστιανού διέψευσε τη Δευτέρα (2/11) το βράδυ τα σενάρια που θέλουν την «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» να μην κατεβαίνει τελικά στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Η δημοσκοπική καθίζηση του κόμματος είχε τροφοδοτήσει τις φήμες περί άτακτης υποχώρησης. Ωστόσο, η κα. Καρυστιανού μιλώντας στο Kontra υποστήριξε ότι το κόμμα της προετοιμάζεται για την εκλογική αναμέτρηση και φιλοδοξεί να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών «με αξιώσεις».

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Ελπίδας για τη Δημοκρατία είπε:

«Πολύ κακές γλώσσες. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Μπορεί αυτό να θέλουν, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Ελπίδα για τη Δημοκρατία και θα κατέβει στις εκλογές και ακριβώς επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στο πρόγραμμα, τα στελέχη μας και τις υποψηφιότητες που συμπληρώνονται σιγά σιγά, κατεβαίνουμε με αξιώσεις».

{https://exchange.glomex.com/video/v-dml1iyxgj1rl?integrationId=eexbs1jkg0kofln}

Υποστήριξε ακόμα ότι οι υποψηφιότητες συμπληρώνονται σταδιακά και ότι θα υπάρχουν ψηφοδέλτια σε ολόκληρη τη χώρα.

{https://exchange.glomex.com/video/v-dml1jlwz050h?integrationId=eexbs1jkg0kofln}