• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
14:51 - 24 Ιαν 2011

Θεσσαλονίκη: Μέτρα για εξυπηρέτηση ανήμπορων κατά την απεργία των φαρμακοποιών

Με δεκαπέντε μοτοσικλέτες του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥΦΑ), οι οποίες μπορούν να κάνουν διανομή φαρμάκων κατ’οίκον σε ανήμπορους ασθενείς, καθώς και από 9 φαρμακεία ασφαλείας που θα λειτουργούν κατά τις εργάσιμες ώρες θα εξυπηρετούνται οι πολίτες της Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της νέας πανελλήνιας απεργίας των φαρμακοποιών (26-28 Ιανουαρίου). Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στη διάρκεια της απεργίας οι πολίτες θα μπορούν να επικοινωνούν με το Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310 471776.

Στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι εργαζόμενοι του ΣΥΦΑ θα πραγματοποιήσουν στις 11 το πρωί της 26ης Ιανουαρίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα του Βενιζέλου και πορεία προς τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης όπου θα παραδώσουν συμβολικά τα κλειδιά των φαρμακείων τους.
Με τις ρυθμίσεις που προβλέπονται στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο τα ? των φαρμακείων θα οδηγηθούν σε κλείσιμο, επισήμανε στη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, χαρακτηρίζοντας ως εμπαιγμό τη στάση του υπουργού Υγείας.