ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο φως» στο ενημερωτικό της Safe Bulkers

19:18 - 31 Ιαν 2022 | Αναλύσεις
Επ. Κεφαλαιαγοράς: «Πράσινο φως» στο ενημερωτικό της Safe Bulkers
Το ενημερωτικό δελτίο της Safe Bulkers ενέκρινε σήμερα (31/1) η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με την έκδοση εταιρικού ομολόγου, ύψους 100 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας το πρωινό ρεπορτάζ του reporter.gr.

Σημειώνεται ότι η διάρκεια της έκδοσης του ομολογιακού δανείου είναι πενταετής και τα έσοδα αναμένεται να χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά φορτηγών πλοίων. Πρόκειται για την τρίτη ομολογιακή έκδοση ναυτιλιακής εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά τις εκδόσεις της Costamare του ομίλου Κωνσταντακόπουλου και της Capital Product Partners του ομίλου Μαρινάκη.

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ακολουθήσει το νέο ομόλογο της Costamare της οικογένειας Κωνσταντακόπουλου.

Σε ό,τι αφορά την Επ. Κεφαλαιαγοράς, το Διοικητικό Συμβούλιο κατά την 944η/31.1.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε:

-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού της δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία «SAFE BULKERS PARTICIPATIONS PLC» για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της ρυθμιζόμενης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 100.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών της, με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου και την εγγύηση της «SAFE BULKERS INC.».

-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία «EYΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ» για τη δημόσια προσφορά έως 3.708.370 νέων μετοχών από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή τους προς διαπραγμάτευση στη ρυθμιζόμενη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.