ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Premia Properties: Ειδικός διαπραγματευτής η Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή

19:38 - 02 Δεκ 2022 | Αναλύσεις
Premia Properties: Ειδικός διαπραγματευτής η Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή
«Πράσινο φως» άναψε, με απόφασή της, η Premia Properties για την απόκτηση της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της από τη Λέων Δεπόλας Χρηματιστηριακή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Η εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρεία με την επωνυμία «PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ» (εφεξής η Εκδότρια) γνωστοποιεί ότι η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών με την από 1/12/2022 απόφασή της ενέκρινε την απόκτηση από την εταιρεία «ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ.» της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδότριας προς ενίσχυση της ρευστότητας τους.

Ως ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης ορίστηκε η Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022.

Η Εκδότρια έχει συνάψει σύμβαση ειδικής διαπραγμάτευσης με την εταιρεία ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΑΧΕΠΕΥ με τους εξής βασικούς όρους:

  1. Η ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας. Για την υπηρεσία αυτή η Εκδότρια καταβάλλει στη ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. αμοιβή.
  2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω εταιρεία έχει διάρκεια ενός (1) έτους.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.