ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Άλλο μέτρημα ο Τσίπρας, άλλο ο Μητσοτάκης- Βίοι παράλληλοι προς τις εκλογές

Άλλο μέτρημα ο Τσίπρας, άλλο ο Μητσοτάκης- Βίοι παράλληλοι προς τις εκλογές Κύριο

21:55 - 28 Νοε 2022
Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Γράφει ο Σπύρος Πολυχρονόπουλος

Βίοι παράλληλοι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα στο δρόμο προς τις εκλογές.

Ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι φανερό πως έχουν επιλέξει διαφορετικούς δρόμους μέσω των οποίων θα φτάσουν στον κοινό τους προορισμό που είναι οι κάλπες.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει στο ζήτημα των υποκλοπών και συνεχίζει το... μέτρημα των ερωτήσεων προς τον Πρωθυπουργό για το θέμα. Τη Δευτέρα (28/11) κατέθεσε για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα ερώτηση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο καλεί στη Βουλή για να τοποθετηθεί σχετικά με τις υποκλοπές και να πάρει θέση για τις λίστες όσων φέρονται πως παρακολουθούνταν, με τον εισαγγελέα της ΕΥΠ να προστίθεται σε αυτές.

{https://twitter.com/atsipras/status/1597279840075673600}

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη δική του πλευρά δεν δείχνει διάθεση να πάει στη Βουλή για το θέμα, καθώς προφανώς θεωρεί πως τον πληγώνει πολιτικά και δεν θέλει να δώσει πόντους στους αντιπάλους του. Κάθε πόντος μετράει στις εκλογές.

Παράλληλα, το... μέτρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη περιλαμβάνει νούμερα για την ανάπτυξη που παρουσίασε στο Roadshow του Λονδίνου, αλλά και υποσχέσεις για επενδύσεις, αρκεί να εξασφαλίσει τον... μαγικό αριθμό τέσσερα. Τέσσερα ακόμα χρόνια στην εξουσία, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Πάντα πίστευα ότι χρειάζεσαι δύο πλήρεις θητείες στην Ελλάδα ώστε πραγματικά να “αλλάξεις σελίδα” και να ανέβεις επίπεδο στην αντίληψη που υπάρχει για τη χώρα».

Επίσης τόνισε πως υπολογίζει την αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές σε ποσοστό 37%-38%. Αντίθετα, ο Τσίπρας "μυρίζει" ελπίδα για αλλαγή.

Και ακόμα είμαστε μόνο στην αρχή...

Τελευταία τροποποίηση στις 10:45 - 29 Νοε 2022
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.