ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Χατζάρας

13:13 - 04 Οκτ 2023 | Αυτοδιοίκηση
Αποχώρησε από την παράταξη Σγουρού ο Χατζάρας
Δεν θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης του Γιάννη Σγουρού στις εκλογές για την Περιφέρεια της Αττικής ο Σπύρος Χατζάρας.

Ο δημοσιογράφος δέχθηκε επιθέσεις για ορισμένες αναρτήσεις του στα social media, ενώ ασκήθηκαν και πιέσεις προς τον Γιάννη Σγουρό, ιδιαίτερα από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά, ο Σπύρος Χατζάρας αν και αρνείται τις κατηγορίες αποφάσισε να αποσυρθεί οικειοθελώς.

Η σχετική ανάρτηση έχει ως εξής:

{https://twitter.com/SpyrosXatzaras/status/1709487061382627654}

O Γιάννης Σγουρός από τη μεριά του εκφράζει δημόσια τη διαφωνία του με τις αναρτήσεις Χατζάρα και σημειώνει πως "η απόσυρσή του από το ψηφοδέλτιό μας είναι αυτονόητη".

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρει:

  1. Οι αναρτήσεις και τα δημοσιεύματα που αποδίδονται στον Σπύρο Χατζάρα μας βρίσκουν απόλυτα και ριζικά αντίθετους και γι’ αυτό τις καταδικάζουμε με τον πιο ρητό και κατηγορηματικό τρόπο.
  2. Τέτοιες απόψεις, από οποιονδήποτε και αν εκφέρονται, δεν έχουν απολύτως καμμία σχέση με τα δικά μου πιστεύω, τη διαχρονική διαδρομή μου, ούτε έχουν σχέση με τις αρχές και τις αξίες τις οποίες υπηρετώ με διαφάνεια στο δημόσιο βίο.
  3. Θέλω να καταστήσω σαφές ότι, οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν μπορούν να έχουν καμμία σχέση με τις αρχές και τη δημοκρατική, προοδευτική στάση της Παράταξής μας «ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

Γι’ αυτό η απόσυρση του Σπύρου Χατζάρα από το ψηφοδέλτιό μας είναι αυτονόητη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 14:00 - 04 Οκτ 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.