ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Bitcoin: «Εκτοξεύτηκε» στη 2η θέση στις πωλήσεις NFT σε χρόνο-ρεκόρ

09:01 - 02 Ιουν 2023 | Νομίσματα
Bitcoin: «Εκτοξεύτηκε» στη 2η θέση στις πωλήσεις NFT σε χρόνο-ρεκόρ
Τα NFT που βασίζονται σε Bitcoin έχουν ανέβει στη δεύτερη θέση των σχετικών πωλήσεων ανά blockchain, σύμφωνα με την πλατφόρμα δεδομένων Web3 CryptoSlam, επίδοση αξιοσημείωτη, δεδομένου ότι τα Bitcoin NFT δεν υπήρχαν ουσιαστικά πριν από την ενεργοποίηση των εγγραφών στο κεντρικό δίκτυο του δημοφιλούς κρυπτονομίσματος τον Ιανουάριο του 2023.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι τις τελευταίες τριάντα ημέρες, τα Bitcoin NFT έχουν εισπράξει περίπου 167 εκατομμύρια δολάρια, αρκετά πίσω, πάντως, από τα σχεδόν 397 εκατομμύρια δολάρια του Ethereum που βρίσκεται στην κορυφή. Ωστόσο, οι πωλήσεις NFT στο Bitcoin είναι σχεδόν τρεις φορές μεγαλύτερες από ό,τι στο δίκτυο Solana, σύμφωνα με την CryptoSlam, με περίπου 57 εκατομμύρια δολάρια.

Η επιταχυνόμενη άνοδος του Bitcoin στον χώρο των NFT τροφοδοτείται από το Πρωτόκολλο Ordinals, έναν μηχανισμό για την εγγραφή satoshis, της μικρότερης μονάδας Βitcoin, με δεδομένα όπως ένα JPEG. Αν και δέχονται κριτική στην κοινότητα του Bitcoin, ο κολοσσός NFT Yuga Labs κυκλοφόρησε τη δική του συλλογή βασισμένη στα Ordinals τον Φεβρουάριο, δημιουργώντας hype και προσελκύοντας κεφάλαια στην υιοθέτησή τους.

Το CryptoSlam αναφέρει το Bitcoin Frogs ως την τρέχουσα κορυφαία συλλογή NFT που βασίζεται σε Bitcoin, η οποία έχει καταγράψει 6,3 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις τις τελευταίες επτά ημέρες. Η συλλογή κυκλοφόρησε πριν σχεδόν δύο εβδομάδες, φτάνοντας τα 2,3 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις στις 17 Μαΐου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.