ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Amazon: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της φετινής Prime Day

15:31 - 28 Σεπ 2020 | Επιχειρήσεις
Amazon: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της φετινής Prime Day
Στη γνωστοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής του πολυαναμενόμενου Prime Day, του διήμερου event που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, επιφυλάσσοντας εκπτώσεις για τα μέλη του Amazon Prime, προχώρησε τη Δευτέρα η Amazon.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η Prime Day θα κρατήσει δύο ημέρες ως είθισται, με τις εκπτώσεις να ξεκινούν τα μεσάνυχτα της 13ης Οκτωβρίου και θα διαρκέσουν έως τις 14 Οκτωβρίου.

Τα μέλη του Prime της Amazon θα έχουν πρόσβαση σε "πάνω από 1 εκατομμύριο προσφορές σε κάθε κατηγορία", συμπεριλαμβανομένων των κατηγοριών παιχνιδιών, ηλεκτρονικών ειδών και ειδών ένδυσης, σύμφωνα με την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με το CNBC, κυκλοφορούσαν φήμες ότι η Prime Day θα ξεκινήσει στις 13 Οκτωβρίου, καθώς η εταιρεία νωρίτερα είχε αποστείλει στους εργαζομένους εσωτερική ενημέρωση με την οποία απέρριπτε τυχόν αιτήματα αδείας των εργαζομένων στις αποθήκες της για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το Prime Day, που ξεκίνησε το 2015, πραγματοποιείται παραδοσιακά τον Ιούλιο. Το εκπτωτικό event έχει σχεδιαστεί εν μέρει για να εξασφαλίσει στον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου νέους συνδρομητές στο πρόγραμμα Prime, να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Amazon και να δώσει ώθηση στις πωλήσεις της στα μέσα του έτους.

Φέτος, όμως, η Amazon αναγκάστηκε να αναβάλει την Prime Day στις ΗΠΑ ως αποτέλεσμα της πανδημίας κοροναϊού, η οποία προκάλεσε άνευ προηγουμένου πίεση στις αποθήκες και τα δίκτυα ναυτιλίας και logistics.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.