ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μασκ... αποδεκατίζει το Twitter: Χιλιάδες απολύσεις με ένα email

20:46 - 04 Νοε 2022 | Επιχειρήσεις
Ο Μασκ... αποδεκατίζει το Twitter: Χιλιάδες απολύσεις με ένα email
Με ένα λακωνικό email χιλιάδες εργαζόμενοι του Twitter έμαθαν πως δεν ανήκουν πια στο δυναμικό της εταιρείας, λίγες ημέρες μετά την εξαγορά της από τον Έλον Μασκ.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ξεκίνησε τις αλλαγές από τη διοίκηση της εταιρείας και πέρασε στο εργατικό δυναμικό της, το οποίο... αποδεκατίζει.

Σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα Business Insider, το Twitter έστειλε τις προηγούμενες ώρες, email σε χιλιάδες υπαλλήλους τους οποίους απολύει μαζικά!

Το ρεπορτάζ λέει ότι το email που στάλθηκε στους υπαλλήλους γράφει: «Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που εργάζεστε στην εταιρεία».

Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Business Insider, αναφέρει στη συνέχεια ότι θα παραμείνουν απασχολούμενοι στο Twitter και θα λάβουν αποζημίωση και παροχές έως τις 2 Φεβρουαρίου 2023, καθώς βάσει νόμου απαγορεύεται να απολυθούν νωρίτερα χωρίς προειδοποίηση.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα βρίσκεστε σε μια περίοδο μη εργάσιμης ειδοποίησης και η πρόσβασή σας στα συστήματα του Twitter θα απενεργοποιηθεί», συνεχίζει το μήνυμα.

Επίσης, πολλοί εργαζόμενοι κοινοποίησαν στα social media ότι κατάλαβαν πως απολύθηκαν πριν καν λάβουν το email, καθώς έχασαν την πρόσβαση στα συστήματα που χρησιμοποιούσαν στο πλαίσιο της εργασίας τους.

Το προσωπικό θα λάβει λεπτομέρειες σχετικά με μια προσφορά αποζημίωσης απόλυσης εντός μιας εβδομάδας, ανέφερε το email.

Υπολογίζεται ότι θα απολυθούν έως και 3.700 εργαζόμενοι!

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.