ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μασκ και Κουκ έβαλαν τέλος στην κόντρα Twitter- Apple

14:58 - 01 Δεκ 2022 | Επιχειρήσεις
Μασκ και Κουκ έβαλαν τέλος στην κόντρα Twitter- Apple
Ο Έλον Μασκ προ ημερών άνοιξε κόντρα με τον CEO της Apple, Τομ Κουκ, αλλά μέσα σε λίγα 24ωρα η φωτιά έσβησε.

Ο Μασκ κατηγόρησε την Apple για μονοπωλιακές πρακτικές, επικαλούμενος πληροφορίες πως θέλει να πετάξει εκτός του App Store το Twitter, από το οποίο έχει κόψει και τις διαφημίσεις.

Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter αναρωτήθηκε δημοσίως αν η Apple και ο διευθύνων σύμβουλός της «μισούν την ελευθερία του λόγου στην Αμερική», ενώ σε άλλη ανάρτηση είχε αναφέρει πως «Η Apple έχει επίσης απειλήσει να βγάλει το Twitter από το App Store της, αλλά δεν μας λέει το γιατί».

Ο Μασκ επέκρινε επίσης την προμήθεια του 30% που παίρνει η Apple από την πλειοψηφία των πωλήσεων που γίνονται μέσω του App Store της.

Φαίνεται όμως πως ο Κουκ δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στη διαμάχη με τον Μασκ. Τον κάλεσε λοιπόν στα κεντρικά γραφεία της Apple και έλυσαν τις διαφορές τους.

«Eίχαμε μία καλή συζήτηση. Μεταξύ άλλων, επιλύσαμε την παρεξήγηση σχετικά με την πιθανή αφαίρεση του Twitter από το App Store», έγραψε ο Μασκ στο Twitter,  προσθέτοντας πως «Ο Τιμ ήταν ξεκάθαρος ότι η Apple δεν σκέφτηκε ποτέ να το κάνει αυτό».

{https://twitter.com/elonmusk/status/1598050795882442752}

Στη συνέχεια ο Μασκ δημοσίευσε ακόμη ένα tweet όπου φαίνεται η πισίνα στο κέντρο του Apple Park στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.