ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ποδοσφαιρική Εσπανιόλ θα δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα

08:43 - 16 Μαϊ 2022 | Νομίσματα
Η ποδοσφαιρική Εσπανιόλ θα δέχεται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα
Μπορεί τα κρυπτονομίσματα να διανύουν μια... δύσκολη περίοδο, αλλά χαίρουν όλο και μεγαλύτερη αποδοχής. Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα, με την Εσπανιόλ να ανακοινώνει ότι θα αρχίσει να δέχεται πληρωμές με κρυπτονομίσματα σχετικά σύντομα.

Πρόκειται για άλλο ένα σημαντικό νέο βήμα προς τη δημιουργία μιας στενής σύνδεσης μεταξύ του ποδοσφαίρου και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.

Η απόφαση έρχεται ως αποτέλεσμα της πρόσφατης συμφωνίας του ισπανικού συλλόγου με το iGaming Token Crypto Snack, το πρώτο iGaming token που κυκλοφόρησε στο Binance.

Η συμφωνία μεταξύ της ισπανικής ομάδας και ενός από τα πιο σημαντικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όχι μόνο ξεχωρίζει ως το τέλειο παράδειγμα για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κρυπτογράφηση σε άπειρα περιβάλλοντα, αλλά επιτρέπει επίσης έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης και προσφοράς υπηρεσιών στους φιλάθλους.

Για παράδειγμα, θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κρυπτονομισμάτων και μέσα στο γήπεδο RCDE Espanyol στη Βαρκελώνη. Πιο συγκεκριμένα, θα γίνονται δεκτά κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και φυσικά το SNACK.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ομάδα της Εσπανιόλ θα φέρει επίσης το λογότυπο Crypto Snack στις εμφανίσεις της.

Οι δύο συνεργάτες στοχεύουν να προχωρήσουν ιδιαίτερα γρήγορα τις διαδικασίες, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα χρήσης κρυπτονομισμάτων εντός του γηπέδου ήδη από την επόμενη σεζόν.

Οι οπαδοί θα μπορούν επίσης να αγοράζουν με κρυπτονομίσματα εισιτήρια και να ανανεώνουν τα διαρκείας τους.

Η συμφωνία της Εσπανιόλ με το iGaming Token Crypto Snack έχει ισχύ μέχρι το τέλος της σεζόν και για άλλα τρία χρόνια.

Ο CEO του Crypto Snack, Στιούαρτ Μόρισον, χαρακτήρισε την Εσπανιόλ «τον τέλειο συνεργάτη» και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το άνοιγμα στη La Liga.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.