ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ημερίδα «Doing Business with Asia» στο ΕΒΕΑ

17:57 - 13 Σεπ 2022 | Επιχειρήσεις
Ημερίδα «Doing Business with Asia» στο ΕΒΕΑ
Ολοκληρώθηκε η Ημερίδα “Doing Business with Asia” η οποία διοργανώθηκε την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Enterprise Europe Network (EEN-Hellas 2025), σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Ελληνο-Ασιατικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο, στο ΕΒΕΑ, με στόχο την ενημέρωση των στελεχών εξωστρεφών ελληνικών επιχειρήσεων για τις αγορές της Ασίας.

Το ΕΒΕΑ εκπροσώπησε η κα Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Προεδρεύουσα και Α’ Αντιπρόεδρος, η οποία τόνισε ότι οι χώρες αυτές της Ασίας αποτελούν σημαντικές αγορές για τις ελληνικές εξαγωγές. Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυνε ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Πρόεδρος του Ελληνο-Ασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου.

Παρουσιάσεις πραγματοποίησαν ο Πρέσβης της Ινδονησίας, Α.Ε. κ. Bebeb Abdul Kurnia Nugraha Djundjunan, ο Πρέσβης των Φιλιππίνων, Α.Ε. κ. Giovanni Palec,       ο Πρέσβης του Βιετνάμ, Α.Ε. κ. Le Hong Truong, ο Αναπληρωτής Πρέσβης της Ταϊλάνδης, Α.Ε. κ. Pornsith Pibulnakarintr, ο Εμπορικός Ακόλουθος της Πρεσβείας της Ιαπωνίας, κ. Watanabe Hidetoshi, ο Διευθυντής του Korean Trade Center,           κ. Il Hoon Ko και ο Επικεφαλής του Γραφείου Αντιπροσωπείας της Ταϊπέι στην Αθήνα, κ. Sherman Kuo. Μετά την εκδήλωση ακολούθησαν κατ’ ιδίαν συζητήσεις μεταξύ στελεχών των ελληνικών επιχειρήσεων και εκπροσώπων των ανωτέρω Πρεσβειών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.