ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η RevitUp.direct συμμετείχε ενεργά στην Xenia 2022

09:49 - 02 Δεκ 2022 | Επιχειρήσεις
Η RevitUp.direct συμμετείχε ενεργά στην Xenia 2022
Η RevitUp.direct συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση της Xenia 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Από τις 26 έως τις 28 Νοεμβρίου, οι συνεργάτες έδωσαν δυναμικά τον παρόν τους σε μία κομβική εμπορική συνάντηση με τους επιχειρηματίες του τουρισμού, έπειτα από μία επιτυχημένη χρονιά για τον κλάδο.

Ξενοδόχοι και στελέχη της φιλοξενίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της RevitUp για θέματα Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Web Development στο περίπτερο της (Hall 1 – E24). Επιπλέον, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της Digi Hotel, ο συνιδρυτής της RevitUp.direct, Γιώργος Εργαζάκης, παρουσίασε καινοτόμες προτάσεις για το μέλλον του Revenue Management. Με το βλέμμα στραμμένο στα Big Data, οι πωλήσεις αντιμετωπίζονται ως δυναμικές, υιοθετώντας κερδοφόρες στρατηγικές που μετασχηματίζουν το εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον της ξενοδοχειακής επιχείρησης.

Η RevitUp υποστηρίζει με όραμα και τεχνογνωσία τα ξενοδοχεία του μέλλοντος, συμμετέχοντας ενεργά στις συζητήσεις της Xenia. Οι συνεργάτες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2023 με πρωτοποριακές προτάσεις που ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της φιλοξενίας.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.