ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πέντε εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο στη Διεθνή Έκθεση, bauma

09:37 - 09 Νοε 2022 | ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Πέντε εταιρίες από Ελλάδα και Κύπρο στη Διεθνή Έκθεση, bauma
Με πέντε συμμετοχές από την Ελλάδα και την Κύπρο ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Δομικών Μηχανημάτων, Μηχανημάτων Κατασκευής Δομικών Υλικών, Μηχανημάτων Εξόρυξης και Διάνοιξης Τούνελ, Οχημάτων & Εξοπλισμού Κατασκευαστικού Κλάδου, bauma 2022, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε στη διοργάνωση από τις εταιρίες: CVBtech Conveyor belt technologies, DEDOUSSIS ENGINEERING LTD, Fasoplast SA, PRATTO S.A., ενώ την Κύπρο εκπροσώπησε η εταιρία Combijet Manufacturing Ltd.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η bauma έκανε δυναμική επιστροφή μετά την πανδημία, που διαφάνηκε και στα μεγέθη της, καθώς στην έκθεση συμμετείχαν 3.200 εκθέτες από 60 χώρες, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα τους σε περισσότερους από 495.000 εμπορικούς επισκέπτες, που προήλθαν από πάνω από 200 χώρες.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν μηχανήματα γεώτρησης, αντλίες, μηχανήματα και συγκροτήματα επεξεργασίας σιδήρου-μπετόν, γερανοί, μηχανήματα διάνοιξης και κατασκευής υπογείων σηράγγων, μηχανήματα οδοποιίας και μια ποικιλία από εργαλεία, συσκευές, εξαρτήματα και ανταλλακτικά δομικών μηχανημάτων, καθώς, επίσης, σειρά διεθνών συνεδρίων και ημερίδων, όπου συμμετείχαν ενδιαφερόμενοι και ειδικοί του κλάδου.

Η επόμενη bauma θα ανοίξει τις πύλες της στις 7 με 13 Απριλίου 2025 στο Μόναχο.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη bauma 2025, να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 037 καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης https://bauma.de/en/ και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.