ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παρουσίαση της προϊοντικής γκάμας Sharp από τη Westnet

18:55 - 01 Ιουν 2022 | ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ
Παρουσίαση της προϊοντικής γκάμας Sharp από τη Westnet
Δυναμικά επενδύει στην κατηγορία “Clima & HomeAppliances” η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, με παρουσία ως “Brand Distribution” για περισσότερα από 15 χρόνια στις αγορές Ελλάδας, Κύπρου και Πολωνίας. Έτσι, διοργάνωσε μια εκδήλωση γιατην παρουσίαση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της Sharp σε συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα. Με βάση σχετική ανακοίνωση, η εταιρία του Ομίλου Γερμανός, έχοντας αναπτύξει μία άρτια επιχειρηματική μονάδα, με υψηλή τεχνογνωσία και αξιόπιστεςδιαδικασίες διανομής. διαχειρίζεται ένα ανταγωνιστικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που φέρουν τησφραγίδα μεγάλων brands παγκοσμίως και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες των καταναλωτών."
Όπως τονίζεται "η δραστηριοποίηση της εταιρείας ως διανομέας στο χώρο των οικιακών συσκευών έχει ως σημείο αναφοράς την έναρξη της συνεργασίας της με τη Sharp το 2018. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωποςτης Sharp στην Ελλάδα, επιδίωξη της  Westnet  είναι να προβάλει την καινοτομία του  brand  στον τομέα τουhome comfort και όλα εκείνα τα προϊοντικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με τηνποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε η προϊοντική γκάμα στηνκατηγορία της ψύξης, της πλύσης και του καθαρισμού αέρα ενώ στο χώρο δημιουργήθηκε ένα show room μεπροϊόντα για την καλύτερη δυνατή εμπειρία των επισκεπτών.
 
Ο κ. Ηλίας Ρίζος, Senior Commercial Manager Clima & Home Appliances της Westnet, σημείωσε σχετικώς:«Στη  Westnet  επενδύουμε  σε   δυναμικές   συνεργασίες   με   αξιόπιστα   και   καινοτόμα  brands  ώστε   να   φέρνουμεδιαχρονικά   προστιθέμενη   αξία   στους   πελάτες   μας.   Η   Sharp   διαθέτει   προηγμένη   τεχνολογία   και   σύγχρονεςπροϊοντικές   λύσεις   που   προσδίδουν   άνεση   στην   καθημερινότητα   των   καταναλωτών   και   δικαιολογημένα   έχεικαθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία brands παγκοσμίως. Στόχος μας, να αναδείξουμε περαιτέρω τη δυναμική καιτις αξίες του brand μέσα από τη διανομή της Westnet, φέρνοντας λύσεις που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη τωνσυνεργατών μας». 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.