ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

20:02 - 07 Φεβ 2023 | ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Hellenic Train: Ακυρώνονται δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας
Ακυρώνονται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62 και 63, στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, «κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με τον Διαχειριστή Υποδομής, καταργούνται τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 62και 63, στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη».

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΜΥ προχώρησε στην έκδοση νέου έκτακτου δελτίου επικίνδυνων φαινομένων καθώς η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» επελαύνει στη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη, οι χιονοπτώσεις προβλέπεται να συνεχιστούν στις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, καθώς και σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές των βορείων Κυκλάδων και της Κρήτης.

Για την Αττική προβλέπεται χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά τόπους στα βόρεια θα εκδηλώνονται σε χαμηλότερο υψόμετρο και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες θα είναι κατά διαστήματα πιο πυκνές.

Παράλληλα, κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη (8/2) τα σχολεία σε περιοχές της Αττικής που έχουν ακόμα προβλήματα από την κακοκαιρία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, μετά από διαβούλευση με τους 66 δήμους της Αττικής, τις προβλέψεις της ΕΜΥ και τη σχετική ενημέρωση των μετεωρολόγων Θ. Κολυδά και Θ. Καλύβα, τα αιτήματα των δημάρχων και με τη συμμετοχή των χωρικών Αντιπεριφερειαρχών, των Αντιπεριφερειαρχών Πολιτικής Προστασίας και Παιδείας προέβη στην απόφαση να παραμείνουν και αύριο κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε περιοχές που αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα από την κακοκαιρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.