ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

bizpay από την Alpha Bank: Η ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των εταιρικών εξόδων Κύριο

13:00 - 12 Ιαν 2023 | ΤΡΑΠΕΖΕΣ
bizpay από την Alpha Bank: Η ολοκληρωμένη λύση για τη διαχείριση των εταιρικών εξόδων
Η μηνιαία διαχείριση και καταχώριση των εταιρικών εξόδων μπορεί να αποβεί μεγάλη «πρόκληση» για το οικονομικό τμήμα μιας επιχείρησης, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις μεγάλου αριθμού εργαζομένων.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο Reporter Inside Information Magazine - Δεκέμβριος 2022

Οι δαπάνες προσωπικού, είτε πρόκειται απλά για τα λεγόμενα «οδοιπορικά», π.χ. έξοδα βενζίνης ή μετακίνησης, έξοδα σίτισης ή διαμονής, έχουν μεγάλο «κόπο» διαχείρισης απ’ όλες τις πλευρές: οι υπάλληλοι της εταιρείας οφείλουν να συλλέγουν και να κρατούν σχολαστικά αποδείξεις, αποκόμματα POS ή τιμολόγια και να φροντίζουν να συμπληρώνουν, εντός χρονικών περιορισμών, φόρμες εξοδολογίων, ενώ το λογιστήριο πρέπει να καταχωρίσει στο σύστημα της εταιρείας όλο τον όγκο αποδείξεων / τιμολογίων.

Το ζητούμενο και για τις δύο πλευρές είναι η ευκολία στη διαχείριση των εταιρικών εξόδων και η εξοικονόμηση χρόνου.

Η Alpha Bank, κατανοώντας την παραπάνω ανάγκη, έρχεται να δώσει μια ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση, για πρώτη φορά από Τράπεζα, ειδικά σχεδιασμένη για την εύκολη διαχείριση και καταχώριση των εταιρικών εξόδων: πρόκειται για το bizpay!

Το bizpay παρέχει επαναφορτιζόμενες προπληρωμένες κάρτες που καλύπτουν όλο το εύρος εταιρικών δαπανών:

  • bizpay γενικής χρήσης, για όλες τις εταιρικές δαπάνες, σε φυσικά και online καταστήματα,
  • bizpay εξόδων κίνησης (καύσιμα, ταξί, στάθμευση, διόδια κ.ά.),
  • bizpay εξόδων διατροφής (εταιρικά έξοδα σε επιχειρήσεις εστίασης, τροφίμων και ποτών).

Παράλληλα, οι υπάλληλοι και συνεργάτες της εταιρείας έχουν στη διάθεσή τους, δωρεάν, την εφαρμογή bizpay, μέσω της οποίας μπορούν να παρακολουθούν τις συναλλαγές τους και το υπόλοιπο ποσό της κάρτας τους, αλλά και να στέλνουν τις αποδείξεις και τα τιμολόγιά τους πολύ εύκολα: απλά τα φωτογραφίζουν και τα υποβάλλουν μέσω της εφαρμογής.

Από την πλευρά του, το λογιστήριο έχει επίσης πλήρη εικόνα των δαπανών και των παραστατικών, ενώ μέσω του myAlpha Web για επιχειρήσεις μπορεί να φορτίζει ή να αποφορτίζει τις κάρτες με ευκολία.

100% ψηφιακό και απόλυτα ασφαλές, το bizpay έρχεται να ενισχύσει την αύξηση της παραγωγικότητας μέσα στην εταιρεία, «λύνοντας τα χέρια» σε όλους του εμπλεκόμενους.

Επιπλέον, κανείς εργαζόμενος δεν θα ανησυχεί εάν χάσει τις αποδείξεις από το επαγγελματικό του ταξίδι και δεν θα βρεθεί στη θέση να αποδείξει ότι… «δεν είναι ελέφαντας»!

Ανακαλύψτε το bizpay, τη νέα ψηφιακή λύση για τη διαχείριση και καταχώρηση εταιρικών εξόδων, από την Alpha Bank.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:24 - 12 Ιαν 2023
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.