ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Deal στη second hand αγορά για την Polembros Shipping

15:27 - 15 Σεπ 2020 | Ναυτιλία
Deal στη second hand αγορά για την Polembros Shipping
Κίνηση στη second hand αγορά πλοίων μεταφοράς ξηρού φορτίου πραγματοποίησε η Polembros Shipping, συμφερόντων του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με στοιχεία του ναυλομεσιτικού οίκου, Allied Shipbroking, η ναυτιλιακή προχώρησε στην αγορά του post-panamax Double Paradise, χωρητικότητας 95.712 DWT και κατασκευής 2011 έναντι 16 εκατ. δολαρίων.

Το πλοίο αναμένεται να ενισχύσει τον στόλο της Polembros Bulkers, της εταιρείας, στην οποία έχουν μεταφερθεί τα φορτηγά πλοία του εφοπλιστή. Η συγκεκριμένη εταιρεία διαχειρίζεται 11 bulkers. Σημειώνεται ότι η Polembros Shipping δραστηριοποιείται και στην αγορά των tankers, έχοντας υπό την κατοχή της 13 δεξαμενόπλοια.

Όπως αναφέρει η Allied Shipbroking, σημαντική αύξηση παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα στις αγοραπωλησίες του ξηρού φορτίου. Τη δεδομένη χρονική περίοδο, οι εφοπλιστές ενδιαφέρονται για όλους τους κύριους τύπους πλοίων, ενώ περιορισμένες είναι οι κινήσεις για πιο παλιά πλοία. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι είναι πολύ πιθανό η δραστηριότητα να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και τους ερχόμενους μήνες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.