ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέο πλοίο απέκτησε η Castor Maritime-Διπλασιασμός στόλου σε ένα τρίμηνο

11:45 - 02 Οκτ 2020 | Ναυτιλία
Νέο πλοίο απέκτησε η Castor Maritime-Διπλασιασμός στόλου σε ένα τρίμηνο
H Castor Maritime, συμφερόντων του εφοπλιστή Πέτρου Παναγιωτίδη, ενίσχυσε τον στόλο της με την απόκτηση ενός bulker, τύπου panamax, φτάνοντας, έτσι, τα έξι πλοία.

Όπως αναφέρει η ναυτιλιακή, εισήλθε σε συμφωνία για την αγορά ενός panamax, με έτος κατασκευής 2010 στην Ιαπωνία έναντι 13,86 εκατ. δολαρίων. Η VesselsValue αποτιμά την αξία του πλοίου στα 13,1 εκατ. δολάρια.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Castor Maritime, Πέτρος Παναγιωτίδης σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση του στόλου μας σε έξι πλοία, γεγονός που σηματοδοτεί το διπλασιασμό του μέσα σε ένα τρίμηνο. Θεωρούμε ότι με το τελευταίο απόκτημά μας, αποδείξαμε, για μία ακόμη φορά, την ικανότητά μας να αξιοποιούμε άμεσα και με παραγωγικό τρόπο το κεφάλαιο που συγκεντρώσαμε. Παραμένουμε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε την αξιολόγηση διαφόρων ευκαιριών αγοράς και παραμένουμε επικεντρωμένοι στον στόχο μας να αναπτύξουμε περαιτέρω το στόλο μας, ενώ ταυτόχρονα στοχεύουμε στη μεγιστοποίηση της αξίας των μετόχων μας».

Η ναυτιλιακή εισήχθη στον αμερικανικό χρηματιστηριακό δείκτη Nasdaq στις αρχές του 2019 με μόνο ένα panamax στο στόλο της, το Magic P. Από τότε πρόσθεσε δύο ακόμη panamaxes το 2019 και τρία στη διάρκεια του τρέχοντος έτους. 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:47 - 02 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.