ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ανθίζει» η ναυπηγική δραστηριότητα στα ιταλικά Fincantieri

15:45 - 23 Οκτ 2020 | Ναυτιλία
«Ανθίζει» η ναυπηγική δραστηριότητα στα ιταλικά Fincantieri
Στα 29 ανέρχονται τα κρουαζιερόπλοια που βρίσκονται στο βιβλίο παραγγελιών των ιταλικών ναυπηγείων Fincantieri και πρόκειται να παραδοθούν μέσα στην επόμενη τετραετία. Το συνολικό ανεκτέλεστο παραγγελιών φτάνει τα 41 κρουαζιερόπλοια μέχρι το 2027.

«Η συνεργασία ανάμεσα στις εταιρείες κρουαζιέρας και τα ναυπηγεία είναι κρίσιμη. Αναλαμβάνουμε όλοι την πρωτοβουλία να οδηγήσουμε τη βιομηχανία μακριά από την τωρινή κρίση» τόνισε ο γενικός διευθυντής της Merchant Ships Business Unit, Luigi Matarazzo στο Cruise Industry News.

«Ο ναυπηγικός τομέας είναι στρατηγικής σημασίας για την Ιταλία, όπως έχει επισημάνει και η κυβέρνηση και συνεπώς η εθνική υπηρεσία εξαγωγικών πιστώσεων υποστηρίζει τους πελάτες μας, όπως ακριβώς συμβαίνει στη Γαλλία και τη Γερμανία, με θετικό αντίκτυπο για την απασχόληση και την παραγωγή» πρόσθεσε.

Παράλληλα, τόνισε: «Διατηρήσαμε την ικανότητά μας για τοποθέτηση νέων παραγγελιών και εκμετάλλευση πρόσθετων ευκαιριών. Στην πραγματικότητα, προχωράμε σύμφωνα με τη στρατηγική διαφοροποίησης, μέσω των τμημάτων και των θυγατρικών μας, δημιουργώντας δουλειές στον τομέα των υποδομών, των ηλεκτρονικών και της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο».

«Προχωράμε με αυτοπεποίθηση, με επιβεβαιωμένο φόρτο εργασίας για τα επόμενα έξι με επτά χρόνια και οικονομικά αποτελέσματα, ευθυγραμμισμένα με τους στόχους του επιχειρησιακού μας πλάνου» κατέληξε.

Τελευταία τροποποίηση στις 21:31 - 23 Οκτ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.